Be My Followers

Tuesday, October 9, 2018

Janji Hari Ni Je...

Image result for janji

Holla..

Sudah Lunch ke belom?? 
hakak myra tekak #mengada hari ni macam-macam yang tak boleh makan
+ minum tapi terrrriginn pulak haha.

Pagi tadi melantak sepingan penuh behoon + nasi goreng + nuget + milo ais hahaha
lengkap makanan pagi makan sampai nak muntah cukup kenyang sampai tengah hari, baru puas hati. kebiasaanya makan pukul 9pagi pukul 10pagi perut dh bunyi lagi. pagi ni padat perut ku. herherher

Image result for maggi tom yam cup

Tengah hari pulak terrrringin pulak nak melantak megi tom yam yang bergentayangan dimata aku mana taknya ada pulak kedai dalam ofis ni tayang megi dekat tepi asal aku jalan megi tu lambai-asal jalan megi tu lambai lagi...(iman hakak tak kuat dikkkk) dah berkalai dia lambai akhirnya ku ngappp kan dia...kalau dekat rumah tak dapat bohhh. mau bernyanyi laki ku di teliga ini. haha 
memang tak baik makan masa mengandung ni tapiiiiii dah nak dekat 9bulan daku tahan bagi la merasa sebelum beranak ni ☺️ pasni nak meghadap pantang lagi ber huhu la gamaknyeee. ramai yag menegur bila nampak aku melantak megi tegah-tengah hari ni tapi keraskan hati buat tak tau je la..rasa nak makan tu dah sampai bertakung ayaq liuqq.  (harap tak apa-apa la dah la baru keluar hospital) kih kih

Image result for nescafe 3 in 1 caramel latte
Dah makan megi kau terigat pulak kawan ofis minum nescafe pulakkkkk... (mula tekak gatal) nak jugakkkkk haha setelah di fikir-fikir maka itu beli lagi dah ku telan dengan nikmatnyeeee hahahaha
baru kacau-kacau sekali Fyda Adim lalu pulak aduh cuak mak nakkk (abis la kena bebel) diekan ala-ala mak-mak tapi nampaknye die pon tergoda dengan nescafe haku kihkih

niat mula nya taknak bagi tau laki ku tapi taku kot sakit perut ke pape maka ku gagah bg tau jugak apa yang dah aku telan tadi (maka tebal la teliga dengar bebelan die) tak kesah la janji aku dah telan gembira perut aku hahaha
untuk sedapkan hati dia aku janji la "janji hari ni jeee" degan suara ala-ala manja gituuuu(wekkk) πŸ˜ƒ



Monday, August 20, 2018

28 Weeks - ( Kenapa Baby Kerap Mengeras??)

Image result for bayi mengeras

Holla...

Lama menunggu entry i yang seterusnya ye??..hahaha (seperti dijangkakan) hahahaa
maaf la uolls dengan keadaan begini tahap malas hakak berada pada tahap dewa-dewa. Semua pakat-pakat malas sokmo.

untuk pengatahuan uolls sekarang hakak myra dah msuk 3th trimester. Setelah hampir setahun lebih menuggu akhirnya ALLAH izinkan aku merasa..syukur tak terkata (nanti akan diceritakan satu persatu kisah perjalanan sebelum disahkan mengandung) tunggu yo...doakan semua dimudahkan sampai 9bulan ni.

Kegusaran yang melanda hati hakak myra kali ni adalah sekarang kekerapan baby mengeras dan aku perasan setiap kali berjalan memang die akan mengeras( tak bagi mommy jalan kot) huhu ini anak pertama maka banyak benda nak kena belajar.
jadi i pon meGOOGLE. 

Image result for bayi mengeras

hasil google dan ini jumpaanya. mugkin aku aktif sangat berjalan hahaha 


Image result for bayi kerap mengeras 28 minggu
petua berguna harap membantu... 




Friday, August 10, 2018

IM BACK..!



Image result for im back in blog


Holla guys...
Hakak Myra kembali setelah lama tak menulis di blog.  Kemana hilang semangat/ kerajinan aku pon tak tau la.

Lama tak menulis ni kekok pulak rasa(malu2 gitu) ahakass hahaha. NIAT hari ni nak mula menulis di blog balik rindu pulakkk. tapi tak tau la takut2 next entry makan masa berminggu pulak. huhu

ok la baru nak belajar menulis balik ni otak menepu... so ambik masa nak mencair tunggu next entry yooo




































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...