Be My Followers

Monday, September 15, 2014

31 ogos 2014..

29/08/2014 - raptai perbarisan kemerdekaan..

Hola isnin..

29/08/2014


Lama dah tak menghapdate cerite di blog ni sampai bersawang hehe dan guru besar sy dah marah tak update blog lagi(siapakah dia??) :p

Ok hari ni nak cerita pasal hari kemerdekaan kita pada 31ogos yang lalu masuk tahun ni dah 2 tahun berturut aku join perbariasan..

Tapi tahun ni tak mencapai tahap :( hukhuk dah nak habis kaki melecet pulak..menciiii...!penat pi raptai berjalan tapi hari kejadian tak dapat habiskan.

Pagi sebelum mula berbaris bergambar bergambar dulu yukkk hihi

"Di sini lahirnya sebuah cinta" ;)

Baru mula nak berjalan berdera pulak tersangkut..macam-macam tapi tetap semangat hoho

Walupun malas nak bagun pagi tapi sebab semangat nak berbaris aku sanggup bagun awal pada hari ahad kalo tak jangan harap la..Acane caye tak Myra anak pakcik Mokhtar buat gitu??  hikhik 

Sekian cerita perbarisan 
Xoxo





3 comments:

Fyda Adim said...

malas..malas..guru beso dtg bawak rotan..baru tau...

monalita mansor said...

ala...ingatkan citer tawin ke...nunang ke...

mira mokhtar said...

guru besar datang larikkk..! haha
kak mon kita xde calon lg kalo akk ada blh gak bagi kat kita satu hehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...