Be My Followers

Thursday, September 18, 2014

Resepi bun manis..


Holla..

Semalam semagat apa yang merasauk tiba-tiba tengah malam rajin nak membuat roti dan hasil nya macam dalam gambar dekat atas tu cantik tak? Hehe

Sebenarnya resepi ni dah lama aku ambil dalam satu perkongsian di dalam facebook sebab dah lama tu jugak la aku dah lupa page yang mana aku ambik maklum la bayak sangat like pasal masak-masak(macam makcik-makcik uolls) hehe yang pasti nya ini bkan resepi aku cuma tolong share kan je.
Aku dah try dan menjadi aku nak kongsi bagi korang pulak yang cuba resepi yang ringkas ni..

*jem dalam roti ni bleh pelbagai so ikut la citarasa korang nak letak apa pon kalo yang kosong pon dah sedap.

Selamat mencuba 
Xoxo


2 comments:

monalita mansor said...

macam sodap. Tapi kena bakau la pulak. Rumah kami tak ada pembakau...kalau bakau atas dapur agak2 jadi tak????

Fyda Adim said...

nanti boleh buka kedai roti...boleh buat cerita ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...