Be My Followers

Sunday, November 11, 2012

cheese tart

ni lah hasil nya selepas aku dan along aku bersilat didapur selama beberapa jam....
selama ni tau makan je ni try wat tak lah susah sangat cuma malas ngan rajin jew...
 part yang paling best lukis-lukis kat atas die tu...mmg kite org rajin la nk wat...he3


ni lah hasil nya yang kami wat semalam....
hari ni aku wat lagi lagi nnt aku tjuk hasil nya di entry seterus nya ...


*tq 4 kak fida coz ajar wat cheese tart untuk akk de yg special tggu....he3





1 comment:

@lfidah @dim said...

yeahhh akhirnya berjaya jugak bt chistart..i like yang special utk i tue yea..love adam and ain!!!hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...