Be My Followers

Tuesday, April 16, 2013

audition kotex memberku..

selamat pagi selasa...!!
assalamualaikum... ;)
sabtu lepas aku ke auditions kotex memberku...
sangat mencabar perjalanan nak kesana..mula-mula rasa macam nak putus asa je dah sampai baru lah rasa ok...kalau sebelum ni aku berteka-teki nak kesana "boleh ke mira???" "mampu ke??" "berani ke tak??" dan jawapan nya..."Berani Okkkk!!! dan berjaya.. walaupun ada rasa takut sikit-sikit aku lawan  jugakk"
apa-apa pon aku enjoy gila pi sana =)

pagi aku sarapan di MCD ketaq kaki nak p sana samapi makan pun tak selera...huhuhu

sampi di MC..(semua biru ikut tema)

bas express pertama yang aku naik..seronoknyeeee...(gayattt sehhh)

dah tu pestime pegi kl naik bus express..(wahhh gitu..P) peace yo..!!!



debaran menunggu gilirannn... (dah sejuk gilaaa masa ni)
nasib baik ingatkn dah datang dari jauh aku gagah kan jugak la diri untuk teruskan.
"KEYAKINAN BERSAMA!!"


selesai menari-nari tadi baru rasa lega...bergambar sebelum balik.


setelah penat menunggu LRT untuk pulang...

sampai di TBS kita orang semua dah kebuloq...so makan dulu sebelum balik..

tiket ditangan masa untuk pulanggggg!!! bye-bye TBS =)

akhir sekali ini lah yang aku dapat dari audition..=)
tq KOTEX!!! =) <3

1 comment:

Anis Athia said...

Hi kak :) sorry2, anis tak letak gambar akak dalam blog post, akak nak anis email gambar tu? Hehehe... Ape2 pun good luck ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...