Be My Followers

Wednesday, April 24, 2013

gwiyomi..



hari ini aku baru tau pasal GWIYOMI..
di semua bermula dekat FaCeBoOk la ni...sebok keluar pasal gwiyomi-gwiyomi aku pun nak tau gak ape kebendenye tu?? maklum le teman ni ketinggalan zaman sikit :p (sikit je tak banyak )heeee aku pun mula lah misi mencari satu persatu dekat you tube tengok ada juga artis-artis malaysia yang tarian menggunakan jari jemari ni...(comel sangat)

dah tu aku cari yang original singer yang keluar seperti di atas so korang layan la video tu ea sebab comel gilaaa macam maksud gwiyomi tu sendiri ialah comel. jadi yang nk buat mcam tu kena la comel jugak kalo dah tak comel buat menyampah la pulak orang nk tengok.huhuhu tapi terpulang lah kepada korang kalo rasa diri tu comel boleh je buat janji " confidence" (aku memang tak la, sedar diri hokey) hehehe

ni pulak lirik nye dalam bahasa inggeris aku ambil dari sini

Over a chocolate muffin
Waiting for a cup of savory milk
Oppa and I sit facing each other
And scribble on each other’s hands
Don’t look at other girls
No matter what they say
You’re mine (You’re mine)
Don’t even talk to other girls
I’m yours (I’m yours)
Please pinky promise me
That you’ll never leave me alone
1 plus 1 equals Kiyomi
2 plus 2 equals Kiyomi
3 plus 3 equals Kiyomi
Ki- Ki- Kiyomi, Ki- Ki- Kiyomi
4 plus 4 equals Kiyomi too
5 plus 5 equals Kiyomi too
6 plus 6 equals chu chu chu chu chu chu Kiyomi
I’m Kiyomi

selamat la ber gwiyomi...gwiyomi...gwiyomi...!! he3 

1 comment:

Anis Athia said...

anis pun dah terjebak dengan buat video gwiyomi ni.. mihmih >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...