Be My Followers

Tuesday, October 14, 2014

Anak-anak baru..


Holla..
Sudah lama tak bersiaran hari ini kembali
Selamat hari selasa semua..
Lama tak menulis di blog ni duit di nuffnang pon dh berhenti bergerak hukhuk (oh tidakkk...! nak duit...!nak duit...!) ;p


Kesibukan aku dalam beberapa minggu ni nak menjaga anak-anak kucing yang 6 serangkai ni siang bagi die lepas bermain malam kena perintah berkurung hehe
Yang tak tahan nye asyik nak masuk rumah je mula la mak aku biasing..(pening arrr...!)
Nama-nama mereka ni aku lom bagi lagi sebab tak tau nak bezakan sama je rupa dia kecuali yang kuning dagan si black..yang lain tunggu besar sikit baru bagi nama.

Xoxo

2 comments:

MONALITA MANSOR said...

letaklah nama retis...senang nak ingat

AMIIZAA said...

comelnyaaaa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...