Be My Followers

Wednesday, December 17, 2014

Teringin..


Holla.. 
Selamat petang rabu..
Hari ini rabu sudah bermakna tinggal beberapa minggu lagi nak menghabiskan disember dan nak masuk tahun baru. Apa azam baru korang?.. Aku nak sambung azam yang tahun ni yang pastinya tak tercapai-capai lagi haha

Ok la ini cerita beberapa mingggu lepas aku menunaikan permintaan tekak ni yang penuh dengan rasa teringin dah meronta-ronta nak makan wantan mee.. Sudah berminggu-minggu menunggu bff ku free. Nak ajak kak nisa die tak makan jadi tak best kalo makan sorang-sorang.

Dan akhirnya dapat jugak makan..mungkin yang terakhir kali kot pasni tah bila-bila lagi tak tau le..
Bukan itu sahaja keinginan tekak ni nak jugak makan 

Sup ketam.....uishhh ko tekak bukan main deman lagi.
Apa pon semua yang teringin tu dah dapat makan. 
Sambil duduk-duduk ni nak fikir apa lagi yang nak aku teringinkan :p Haha 



2 comments:

AMIIZAA said...

salams mira,

ehhhhh mcm fida jerk tu....baru tau itu bff mira:):)

semoga azam 2015 tercapai, amin:)

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...TQ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...