Be My Followers

Tuesday, October 23, 2012

aku d I-CITY

selamat pagi semua...
senyum-senyum selalu...:)
cerita hari ini...(bkn crita sgt la nk tunjuk gambar aku ke I-CITY memang  best sangat kat sana 
aku jalan sampai sakit-sakit kaki tapi tempat die memang cantik..
so jom tengok gambar-gambar aku kat sana... 


mak along dan adik...along aku gelap nye maklum le cikgu bru abis besukan 
kihkihkih

ni mak aku..
adik aku...

"ku penting bintang-bintang..."kihkihkih















gambar last sebelum balik...
gambarnya banyak lagi tapi cukup la ni nanti muak lak asik nak tengok muka aku he3 :P
balik kami lalu di stadium shah alam...salah masa la nampaknya
coz masa tu bru habis bola kelantan lawan ATM memang sesak la...
pusing keliling semua bendera kelantan jew...besemagat betul penyokong kelantan...
pape pown best nye dpat jalan-jalan ke I-CITY pasni aku nak jalan-jalan ke perak pulak...:)




























1 comment:

amieda said...

wah ko pun jenjalan cam akk ko yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...