Be My Followers

Tuesday, October 9, 2012

dpt hadiah!!! :)

kterujaan ak dpt hdiah dri bff ak...
kish nya pd jumaat lalu ye tp ak bru update cite nye ari ni...
maklum la kalo kat umah tu de jew kje yg ak kna buat x sempat nk mg update2 blog ni...
dlm kol 5 ptg otw nk blik umah ak dpt call pd ezza ckp nk bgi brg kat ak..
msa ni x plik sbb igt die nk bgi novel kat ak mcm die bgi kat tina...
pastu ak dpt msg dri dyah tye dh dpt ke blum???ni yg wat ak lg x sbr nk tau pe brg yg die nk antar tu...
tggu pye tggu akhir nya dtg jgk cik ezza ni...
tgok die kluar kan taraaaaaaaa...
ni dia...
nk tau pe dlm dia???

ak dpt ni cik ted kihkihkih...."ko x yah nk prsn lbih ea mira"

ak dpt ni jugak...
dlm die ni.....


tadaaaa.....
sijil penghargaan dr daya..ezza n tina korang de???kihkihkih jgn jeles



tgok siap de kad lg he3..
sweet sgt kn???(sry la kalo de yg x suka tp ak mmg suka guna pkataan sweet ni :p)
tq daya coz bgi ak hdiah ni...
syggggg ko sgt2 lah he3...tp syg ezza n tina jgk..
:)

*prsaan happy gile dpt hdiah...kira tcpi jgk la impian ak thn ni nk dpt hdiah tcpai :P










2 comments:

@lfidah @dim said...

wah bestnya dapat cik teddddd...ala2 ain gitu.so sweeetttt..akak pun mmg suka perkataan sweet.awesome gitu!!:D

mira_mokhtar said...

mmg best he3...msti la sweet :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...