Be My Followers

Thursday, May 8, 2014

Jom makan..


Hola..
Selamat petang olls..hehe 

Macam biasa nak tunjuk apa yang aku makan tengah hari ni..
Hari ni de orang bawak merayap so jauh sikit tempat makan hari-hari area ni je tapi kali ni jauh sikit(jauh kerrr??) hehe ok aku tipu dekat je bukit katil tempatnye..dekat kan?


Hari ni tekak gatal makan barat haha masa duit takde ni la nak gatal tekak yekkk haha nasib baik ada sponser.
 kedai makan ni biasa-biasa je tak la mewah kecik je kot tapi cantik dalam die ala-ala english gitu huhu 
 terasa seperti di romantika..(romantika??...oh romantika kau tunggu aku datang...!) 

Cantik kan air die...macam mana nak buat gitu kene belajar ni..hikhik

Sekin sahaja cerita jalan-jalan cari makan aku kali ni..

Xoxo










1 comment:

nor nazliana said...

nk sikit
http://adna2029.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...