Be My Followers

Friday, February 1, 2013

jumaat sudah...

selamat tengah hari...
aktiviti jumaat aku hanya duduk di ofis... boring tapi
sbnar nya aku ada aktiiti lain yang nak dilakukan antara nya men update blog maklum la sejak aku ada aktiviti baru ni blog semakin di lupakan :p jadi masa rehat yang panjang ini aku ambil untuk membuat entry sebayak mungkin...(yo..yoar je aku ni :P ) tgok la nnt..dan satu lagi aktiviti nya........
jeng3...operasi rahsia hahahahaha 
faktor tambahan nye lagi adalah kat luar panas gile lagi la menambah
kan rasa malas nak keluar... 

ok lah...lupakan operasi rahsia aku tu...
memandang kan hari ini hari jumaat so aku ada cara untuk
 mengelakan korang punya selipar hilang he3 jadi lepas ni jangan ada alasan untuk tidak pegi sembyang jumaat (bgi kaum adam la)

ssekian sahaja entry mengarut tapi benar dari aku di tengah-tengah hari buta ini...

*love AM ;)

1 comment:

@lfidah @dim said...

cepat fokus kepada aktiviti rahsia tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...