Be My Followers

Friday, September 6, 2013

Jumaat ~ 30 syawal..


Selamat pagi salam jumaat semua..
pagi ni nyaman harap takde la benda2 yang boleh menghilangkan ketenangan aku..(hopefully) =)
naik darah aku bila marah sakit tengkuk2 kalau hari2 macam ni muda-muda aku dah berpenyakit =/


Cepat betul masa berlalu tak perasan hari ini merupakkan hari terakhir kita di bulan syawal(abih raya dah)
mana rumah saudara mara yang tak sempat datang tu sorry la yekk tunggu raya  tahun depan baru sy datang..hahaha

1 comment:

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...