Be My Followers

Friday, September 27, 2013

Mandi kuah Sup..



Assalamualaikum..
Hari ni pemulaan hari aku yang paling tak bestttt..!!
y??? sebab pagi-pagi dah mandi kuah sup huh..abis baju aku nasib la hari ni tak de kereta kalau tak aku dh balik p tukar~~~ tiba2 pulak tgn jadi sotong..(mcm ada something yg tak bgus nk jd je).. 
and its happen..!!  
sedih tapi nak wat mcm mane u must to face it..
tolong tambh tahap ketebalan muka anda.. kalau ikutkan kawan aku Ezza dia suruh aku tinggalkn je (take it or leave it)  tapi ada byak lagi alasan yang buat aku tetap bertahan so i take it..as a challenges..!

1 comment:

@lfidah @dim said...

tak sengaja tu..mungkin ko tengah berkhayal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...